Telefoon: 0229 - 21 54 16     facebook  twitter

HELE WEEK PAAS SHOW

MAANDAG 6 APRIL,  2E PAASDAG GEOPEND
 
200 OCCASIONS IN TOPCONDITIE
 
INCLUSIEF BOVAG GARANTIE
 
VLIJMSCHERPE PRIJZEN
 
SPECTACULAIRE AANBIEDINGEN
Bekijk onze beoordelingen


Welkom bij Piet Has Automobielen B.V.

Piet Has Automobielen biedt u een aanbod van ca.175 occasions in alle prijsklassen, ook lichte bedrijfswagens t/m 3.500 kg. Tevens zijn wij officieel erkend reparateur voor Chevrolet.

U kunt rechtstreeks naar de Chevrolet site gaan door HIER te klikken, of te klikken op het Chevrolet logo linksboven op de pagina. Hier staan de nieuwste modellen, akties en specificaties beschreven.

U kunt rechtstreeks naar de Vakgarage site gaan door HIER te klikken, of te klikken op het Vakgarage logo rechtsboven op de pagina. Hier vindt u alle informatie over reparaties, onderhoud, APK, prijzen, enz.

Historie
Vanaf 1972 is Piet Has, de oprichter van het bedrijf, werkzaam in de automobiel branche. In mei 1987 is hij voor zichzelf begonnen op het huidige adres. In de loop van de jaren is er heel veel veranderd. Door de aanhoudende groei is de showroom verdubbeld en is er een werkplaats bijgebouwd met 12 werkplekken. Ook het buitenterrein is enorm gegroeid en beslaat nu totaal 11.000 m2.

In de regio is Piet Has Automobielen een maatgevend bedrijf als het gaat om verkoop,service en onderhoud van betrouwbare en eerlijke gebruikte auto's met Bovaggarantie. Door het ruime aanbod kan het bedrijf vrijwel iedereen van dienst zijn.Het bedrijf voldoet aan de strengste ARBO en milieueisen en is Veritas gecertificeerd.

Piet Has Automobielen B.V.
Lageweg 25
1628 JS Hoorn (Noord-Holland)

Telefoon: 0229-21 54 16      E-mail: info@piethas.nl