Welkom bij Piet Has Automobielen B.V.


Piet Has Automobielen biedt u een aanbod van ca.175 occasions in alle prijsklassen,ook lichte bedrijfswagens tm 3500 kg. Tevens zijn wij officieel Chevrolet dealer en erkend reparateur voor Daewoo.

U kunt rechtstreeks naar de Chevrolet site gaan door HIER te klikken, of te klikken op het Chevrolet logo linksboven op de pagina. Hier staan de nieuwste modellen, akties en specificaties beschreven.

U kunt rechtstreeks naar de Vakgarage site gaan door HIER te klikken, of te klikken op het Vakgarage logo rechtsboven op de pagina. Hier vindt u alle informatie over reparaties, onderhoud, apk , prijzen, enz, enz.Historie
Vanaf 1972 is Piet Has, de oprichter van het bedrijf, in de auto's actief. In mei 1987 is hij voor zichzelf begonnen op het huidige adres. In de loop van de jaren is er heel veel veranderd. Door de aanhoudende groei is de showroom verdubbeld en is er een werkplaats bijgebouwd met zelfs 12 werkplekken. Ook het buitenterrein is enorm gegroeid en beslaat nu totaal 11000 m2.

In de regio is Piet Has Automobielen dan ook een maatgevend bedrijf geworden als het gaat om verkoop,service en onderhoud van betrouwbare en eerlijke gebruikte auto's met Bovaggarantie. Door de ruime keus kan het bedrijf vrijwel iedereen van dienst zijn.Tevens voldoet het bedrijf aan de strengste ARBO en milieueisen.

meimaand = aktiemaand

         U rijdt u al een Spark vanaf 9.295,-
               en de Aveo vanaf 12.295,-

Piet Has Automobielen B.V.
Lageweg 25
1628 JS
Hoorn (Noord Holland)

Telefoon : 0229-21 54 16
Telefax : 0229-21 43 26
E-mail : info@piethas.nl


Bekijk onze beoordelingen