Welkom bij Piet Has Automobielen B.V.

Piet Has Automobielen biedt u een aanbod van ca.125 occasions in alle prijsklassen, ook lichte bedrijfswagens t/m 3.500 kg. Tevens zijn wij officieel erkend reparateur voor Chevrolet en Daihatsu.


U kunt rechtstreeks naar de Vakgarage site gaan door te klikken op het Vakgarage logo rechts op de pagina onder het geel gekleurde veld. Hier vindt u alle informatie over reparaties, onderhoud, APK, prijzen, enzovoort.

Historie
Vanaf 1972 is Piet Has, de oprichter van het bedrijf, werkzaam in de automobiel branche. In mei 1987 is Piet voor zichzelf begonnen op het huidige adres. In de loop van de jaren is er heel veel veranderd. Door de aanhoudende groei is de showroom verdubbeld en is er een werkplaats bijgebouwd met 12 werkplekken. Ook het buitenterrein is enorm gegroeid en beslaat nu totaal 14.000 m2.

In de regio is Piet Has Automobielen een maatgevend bedrijf als het gaat om verkoop,service en onderhoud van betrouwbare en eerlijke gebruikte auto's met Bovaggarantie. Door het ruime aanbod kan het bedrijf vrijwel iedereen van dienst zijn. Het bedrijf voldoet aan de strengste ARBO en milieueisen en is Veritas gecertificeerd.

Piet Has Automobielen B.V.
Lageweg 25
1628 JS Hoorn (Noord-Holland)

Telefoon: 0229-21 54 16     
E-mail:info@piethas.nl

Copyright © 2024 Piet Has | disclaimer | Privacy
visits:1428
Wij gebruiken onze eigen of externe cookies om uw webbrowserervaring te verbeteren (technisch en functioneel). Als u doorgaat met browsen, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert.  Accept