Verzekeringen

Waarom Vakgarage Autoverzekering?
Uw auto is in veilige handen bij uw Vakgarage. Vele vaste klanten vertrouwen al jaren op onze deskundigheid, van reparatie en onderhoud tot de apk-keuring. Maar wist u dat u uw auto ook kunt verzekeren via Vakgarage? Met de Vakgarage Autoverzekering is uw auto uitstekend verzekerd tegen een zeer aantrekkelijke premie.  

De autoverzekering voor uw auto!
Met de Vakgarage Autoverzekering bent u beter dan ooit verzekerd en dat voor een zeer scherpe prijs. Dat komt omdat wij gebruik maken van onze jarenlange ervaring als Vakgarage en de kennis van Bovemij Financiële Diensten. Met onze autoverzekering hebt u alles wat uw auto nodig heeft op één adres geregeld. Hebt u ooit schade? Geen zorgen, uw Vakgarage neemt u het regelwerk uit handen en zorgt voor een vakkundige reparatie.

Voordelige autoverzekering met uitstekende service
De Vakgarage Autoverzekering is een autoverzekering met een zeer voordelige premie en een uitstekende dekking. Zo mag u schade, waaronder ruitschade, altijd laten repareren bij uw vertrouwde Vakgarage. Er is geen sprake van terugval in no-claimkorting bij beperkt cascoschade en reparaties worden altijd uitgevoerd met onderdelen van A-kwaliteit. Zelfs uw accessoires zijn automatisch meeverzekerd met onze autoverzekering: hiervoor gaan we uit van 10% van de cataloguswaarde van uw auto.

Overstappen naar Vakgarage Autoverzekering
Overstappen naar de Vakgarage Autoverzekering lastig? Helemaal niet! Als u meer dan één jaar verzekerd bent met uw huidige autoverzekering, dan kan deze verzekering maandelijks beëindigd worden. Met onze handige overstapservice regelen wij dit voor u: dat is echte Vakgarage service. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel dan 024 – 366 56 96.

Copyright © 2021 Piet Has | disclaimer | Privacy
visits:11271
Wij gebruiken onze eigen of externe cookies om uw webbrowserervaring te verbeteren (technisch en functioneel). Als u doorgaat met browsen, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert.  Accept