Trekhaakcentrum

Piet Has is het bedrijf voor uw trekhaak.

Naast de deskundige zorg voor uw auto kunnen wij voor alle merken en modellen trekhaken leveren tegen de meest concurrerende prijzen.

Voor sommige auto's zijn alleen zogeheten Fietsdragers leverbaar, sommige mensen hebben een 7-polige stekkerdoos nodig, of juist een 13-polige en is die dan van Jaeger, of van Multicom?

Onze mensen hebben de expertise in huis die u mag verwachten bij een vakgarage en zorgen ervoor dat de gemonteerde trekhaak voldoet aan alle eisen en geen storingen geeft op de zogeheten Can-Bus systemen in de moderne auto's.

Tijdens de montage van uw trekhaak staat er uiteraard een leenauto voor u klaar, zodat u geen moment zonder vervoer zit. U betaalt alleen de verreden brandstof. We vragen u met klem altijd de leenauto af te tanken voordat u deze weer retourneert. 

Onze receptionisten staan voor u klaar om u de juiste informatie te verstrekken en op alle technische vragen antwoord te geven. Als u wilt berekenen wat de door u gewenste trekhaak gaat kosten kunt u kijken op: 

Copyright © 2024 Piet Has | disclaimer | Privacy
visits:9395
Wij gebruiken onze eigen of externe cookies om uw webbrowserervaring te verbeteren (technisch en functioneel). Als u doorgaat met browsen, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert.  Accept