Showroom

Piet Has Automobielen kan nieuwe auto's leveren van alle merken en modellen, met de beste inruilprijzen, omdat we bijna alle voertuigen weer zelf kunnen verkopen. Daarnaast hebben we altijd keus uit een wisselende voorraad gebruikte auto's. De occasionvooraad bestaat uit circa 175 auto's in alle soorten en prijsklassen, zie hiervoor de pagina occasions.

Garantie
Alle auto's worden bij ons afgeleverd met een nieuwe APK, Nationale Auto Pas en tenaamstelling. Auto's boven de € 4.500,-  worden afgeleverd met 12 maanden Bovag garantie, Periodieke onderhoudsbeurt, professionele schoonmaak van in- en exterieur, volle tank brandstof, Airco onderhoud en technische controle. Onze kosten voor dit onderhoudspakket bedragen € 395,- euro. Auto’s onder de € 4.500,- worden afgeleverd met 3 maanden garantie op de motor en versnellingsbak, Periodieke onderhoudsbeurt, schoonmaak van in- en exterieur, halve tank brandstof, Airco onderhoud en technische controle. Onze kosten voor dit onderhoudspakket bedragen € 395,- euro. Wij gaan altijd voor zekerheid en betrouwbaarheid. Een internetmeeneemprijs is wel bespreekbaar.

Bedrijfswagens
Ook leveren wij alle merken lichte bedrijfsauto's zowel nieuw als gebruikt. Onze adviseur is u graag van dienst om uw wensen te bespreken.

Daihatsu 
Tevens zijn wij sinds 17 mei 2016 op de Lageweg officieel erkend reparateur van het merk Daihatsu. Wij hebben onze vestiging Autopalace in Zwaag gesloten en al onze krachten gebundeld bij Piet Has Automobielen. Wij nodigen u graag uit om kennis te maken. Onze Daihatsu monteur Remco is mee verhuisd naar de Lageweg.

Verkoop & receptie
Het verkoopteam van Piet Has Automobielen B.V. bestaat uit Jan-Piet Has, Marco Bruinsma, Jelle Rottiné en Jelmer Klopper. Zij zijn u graag van dienst voor advies, een proefrit of de aanvraag van een vrijblijvende offerte.

 

Onze receptionisten Michael Mulder en Rob Ettema staan u eveneens graag te woord over welke vraag dan ook. U kunt bij hen altijd terecht om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt, APK of andere werkzaamheden.

Piet Has staat altijd voor zeer scherpe prijzen voor onderhoud en reparatie. Wij overleggen samen met u wat er nodig is en u bepaalt wat er gedaan mag worden. Hierdoor houdt u altijd de kosten in de hand.

 

Copyright © 2024 Piet Has | disclaimer | Privacy
visits:9425
Wij gebruiken onze eigen of externe cookies om uw webbrowserervaring te verbeteren (technisch en functioneel). Als u doorgaat met browsen, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert.  Accept