Financieringen

De aanschaf van een auto is natuurlijk ook een kostbare aangelegenheid. Daarom wilt u goed advies voor wat betreft de kosten per maand. Wij kunnen u geheel ontzorgen als het om de afwikkeling van het financiele plaatje gaat.

We kunnen u een perfecte Pechhulp aanbieden voor slechts € 49,95 per jaar. U wordt dan in geheel West Europa geholpen als u mocht stranden, zelfs als dat bij u voor de deur is.

We bieden voor iedere auto een perfecte verzekering aan via ons eigen Vakgarage label, onderdeel van de BOVAG groep, bij uitstek hèt toonaangevende consumenten beschermingsprogramma voor de autobranche. Zo bent u verzekerd van de beste hulp, vertrouwd en dichtbij vanuit uw eigen garage.

Standaard leveren we auto's boven de € 4.500,- af met 6 maanden BOVAG garantie, maar de garantie is via een speciale verzekering zelfs uit te breiden tot 24 maanden! Mogelijkheid tot twee jaar garantie op een gebruikte auto, dat vind je uitsluitend bij de beste Occasion bedrijven.

Verder kunnen wij u samen met de Ribank een op maat toegesneden voorstel bieden voor wat betreft de financiering. Aan een financiering zijn strenge eisen en voorwaarden gekoppeld en kan niet door iedereen aangeboden worden. Wij kunnen u exact voorrekenen wat de mogelijkheden voor u zijn middels een speciaal calculatieprogramma. De aanvraag en acceptatie verloopt daardoor snel, gemakkelijk, overzichtelijk en duidelijk, u weet precies waar u aan toe bent.

 

financiering

Copyright © 2021 Piet Has | disclaimer | Privacy
visits:11270
Wij gebruiken onze eigen of externe cookies om uw webbrowserervaring te verbeteren (technisch en functioneel). Als u doorgaat met browsen, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert.  Accept