Chevrolet

Piet Has Automobielen wordt erkend reparateur voor Chevrolet

Wellicht heeft u er al iets van vernomen in de media; het moederconcern van General Motors heeft besloten om te stoppen met het leveren van nieuwe Chevrolet voertuigen in Europa.

Vanaf 1 januari 2016 zullen er in Europa en dus ook in Nederland, geen nieuwe modellen meer worden geleverd. De bestaande Amerikaanse modellen Camaro en Corvette zullen wel leverbaar blijven, net als Cadillac.

Omdat Piet Has uitsluitend de Europese lijn verkoopt, zijn die vanaf heden niet meer leverbaar. En omdat het rijdend wagenpark van Chevrolet zeer groot is, zullen we altijd erkend reparateur blijven voor Chevrolet. Ook blijven we voorzien in service en garantie. De onderdelen blijven beschikbaar tot minimaal 2026. De praktijk wijst uit dat onderdelen zelfs veel langer beschikbaar blijven.

Uiteraard blijven we uw partner in mobiliteit voor Chevrolet, maar opent het ook mogelijkheden tot het leveren van andere merken dan alleen Chevrolet.

Omdat wij verreweg de meeste expertise in huis hebben op het gebied van Chevrolet in de regio, kan het voor u zeer aantrekkelijk zijn om uw Chevrolet in de toekomst bij ons in te ruilen voor welk ander merk dan ook!

Nu al nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Kom langs voor taxatie van uw huidige auto en ondervind dat uw auto een prima waarde heeft!

Copyright © 2024 Piet Has | disclaimer | Privacy
visits:9062
Wij gebruiken onze eigen of externe cookies om uw webbrowserervaring te verbeteren (technisch en functioneel). Als u doorgaat met browsen, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert.  Accept