Inkoop

Soms is het hebben van een auto niet langer gewenst. Er kan zich altijd een situatie voordoen waardoor u snel afstand wil doen van uw auto. Hoe regelt u dat dan?

Piet Has Automobielen verkoopt en verhandelt op jaarbasis ongeveer 700 auto's. Er is derhalve een grote expertise in het vlot bepalen van de actuele marktwaarde van een auto. Een door ons ingekochte auto wordt direkt gevrijwaard, zodat de verzekering en houdersschapsbelasting (wegenbelasting) direkt stopt. De betaling gaat via de bank en is derhalve veilig voor alle partijen. Zo voorkomt u dat er vreemde mensen aan/in huis komen en weet u zeker dat er geen vervelende fouten gemaakt worden.

Piet Has Automobielen koopt in principe ieder voertuig in, om de juiste waarde te kunnen bepalen vragen wij u om met het object langs te komen zodat we de auto op de juiste wijze kunnen taxeren.

 

 

Copyright © 2023 Piet Has | disclaimer | Privacy
visits:2883
Wij gebruiken onze eigen of externe cookies om uw webbrowserervaring te verbeteren (technisch en functioneel). Als u doorgaat met browsen, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert.  Accept