Inkoop

Soms is het hebben van een auto niet langer gewenst. Er kan zich altijd een situatie voordoen waardoor u snel afstand wil doen van uw auto. Hoe regelt u dat dan?

Vakgarage Piet Has verkoopt en verhandelt op jaarbasis ongeveer 700 auto's. Er is derhalve een grote expertise in het vlot bepalen van de actuele marktwaarde van een auto. Een door ons ingekochte auto wordt direkt gevrijwaard, zodat de verzekering en houdersschapsbelasting (wegenbelasting) direkt stopt. De betaling gaat via de bank en is derhalve veilig voor alle partijen. Zo voorkomt u dat er vreemde mensen aan/in huis komen en weet u zeker dat er geen vervelende fouten gemaakt worden.

Vakgarage Piet Has koopt in principe ieder voertuig in mits het voor ons interessant is. Om de juiste waarde te kunnen bepalen vragen wij u om met het object langs te komen zodat we de auto op de juiste wijze kunnen taxeren.

 

 

Copyright © 2024 Piet Has | disclaimer | Privacy
visits:9061
Wij gebruiken onze eigen of externe cookies om uw webbrowserervaring te verbeteren (technisch en functioneel). Als u doorgaat met browsen, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert.  Accept