Daihatsu

Vakgarage Piet Has in Hoorn is tevens erkend reparateur van het japanse topmerk Daihatsu. In het jaar 1907 is Daihatsu  opgericht en werkt sinds 1978 nauw samen met de Toyota company. Wereldwijd worden er vele auto modellen geproduceerd. Al sinds 1999 is Vakgarage Piet Has dealer en reparateur van Daihatsu; er is dus een enorme expertise opgebouwd.

Ook de bekende Daihatsu mobiliteitshulp kan bij ons afgesloten worden voor een zeer scherpe prijs, tevens zijn er bij onderhoud diverse leenauto’s beschikbaar en zelfs een leenauto met automaat is mogelijk. Ons motto is al jaren dat de klant zich koning voelt en dat voor messcherpe prijzen! Dit willen wij dan ook graag aan u bewijzen. Graag tot ziens aan de Lageweg 25 in Hoorn. Of bel Rob Ettema of Michael Mulder voor een afspraak op 0229-215416 .

Klik om verder te gaan naar de website van Daihatsu Nederland.

 

Copyright © 2024 Piet Has | disclaimer | Privacy
visits:9424
Wij gebruiken onze eigen of externe cookies om uw webbrowserervaring te verbeteren (technisch en functioneel). Als u doorgaat met browsen, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert.  Accept