APK

APK tarief €45,- 

De APK oftewel Algemene Periodieke Keuring is voor veel mensen een moment om even stil te staan bij de veiligheid van hun auto.

Vroeger moesten auto's als ze drie jaar oud werden voor het eerst gekeurd worden en daarna ieder jaar weer, dit geldt nog steeds voor auto's die lopen op LPG of Diesel. Voor auto's met een benzine motor geldt dat ze na vier jaar pas gekeurd hoeven te worden en daarna om het jaar, totdat de auto tien jaar oud is, dan verder ieder jaar.

Veel mensen vinden de APK maar een lastig iets, je moet er tijd voor vrij maken, het is verplicht en het kost nog geld ook. Wist u echter dat we regelmatig zaken aan het licht brengen die uw veiligheid en die van de mensen in uw auto of uw mede weggebruikers in gevaar zouden kunnen brengen?

De APK is feitelijk de meest basale check van de auto op het gebied van veiligheid, het zegt niets over de staat van het onderhoud. Als een auto afgekeurd wordt voor de APK betekent dat feitelijk dat de auto niet voldoet aan de laagste norm ten aanzien van de veiligheid. Wel degelijk een belangrijk iets dus, zo'n APK.

In combinatie met onderhoud voeren we de APK graag gratis voor u uit, zodat niet alleen de veiligheid, maar ook de technische staat van uw auto prima in orde is. Zo bespaart u zichzelf en anderen mogelijk ongemak en weet u zeker dat u veilig en duurzaam op weg bent.

Copyright © 2024 Piet Has | disclaimer | Privacy
visits:9396
Wij gebruiken onze eigen of externe cookies om uw webbrowserervaring te verbeteren (technisch en functioneel). Als u doorgaat met browsen, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert.  Accept