Bemiddeling

Veel mensen oriënteren zich op internet voor een nieuwe auto. Super gemakkelijk, want alles is te vinden. Maar als die ene auto dan gevonden is blijkt hij net aan de andere kant van Nederland te staan. Hoe dan verder?

Als u zelf belt zit u natuurlijk niet te wachten op mooie verkooppraatjes als "altijd binnen gestaan" "van een oud vrouwtje geweest" of "echt een TOP-auto" want daar schiet u niets mee op.

Piet Has Automobielen neemt graag contact op met de aanbieder en wij eisen een exacte omschrijving over de voorgeschiedenis, het onderhouds verloop, mogelijk schadeverleden, hoeveel eigenaren er zijn geweest en een nette omschrijving van de auto. We willen weten hoe hij rijd, ruikt en wat we niet zien op de foto's..

Als het financieel mogelijk is om de auto over te nemen gaan we met u verder in gesprek over de inruil en de volgende stap.

We regelen en verzorgen de overname en het transport voor u, de auto wordt door ons beoordeeld en geprepareerd en u krijgt de auto met onze BOVAG garantie, mits de aanschafprijs boven € 4.500,- ligt. Uiteraard is een proefrit ook mogelijk.

Zo kunt u uit de gehele Nederlandse internet-showroom kiezen en de aanschaf regelen bij u in de buurt.

Veilig en vertrouwd.

 

Copyright © 2024 Piet Has | disclaimer | Privacy
visits:9383
Wij gebruiken onze eigen of externe cookies om uw webbrowserervaring te verbeteren (technisch en functioneel). Als u doorgaat met browsen, zijn wij van mening dat u het gebruik ervan accepteert.  Accept